اسامی نهایی کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400 + عکس و بیوگرافی-راهبرد معاصر
نامزدهای انتخابات 1400

اسامی نهایی کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400 + عکس و بیوگرافی

اسامی نهایی کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400 طبق نظر شورای نگهبان اعلام و رسما تبلیغات انتخابات 1400 کلید خورد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۸۷۴۳
تعداد نظرات: ۵۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400 داغتر و حساس تر از تمام انتخابات ریاست جمهوری قبلی دنبال می شد و دلیل آن ورود نامزدهای اصلی انتخاباتی جریان های مختلف به میدان بود که شاید کمتر کسی انتظار آن را می کشید. در شرایطی که ابراهیم رئیسی پس از دعوت های پی در پی در جریان اصولگرا نامزد انتخابات 1400 شد، با توجه به عملکرد او در قوه قضائیه و اقبال عمومی در نظرسنجی های مختلف به او، بسیاری او را پیروز زود هنگام انتخابات دانستند و تصور می شد بسیاری از چهره های سیاسی مطرح در چنین شرایطی دیگر کاندیدای انتخابات نشوند. اما نه تنها این چنین نشد و افرادی مانند علی لاریجانی و احمدی نژاد نسبت به ثبت نام انتخابات 1400 اقدام کردند، دهها نفر از چهره های شناخته شده سیاسی از دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا و همچنین اعتدالی ها همزمان وارد عرصه شدند. درست مشخص نیست که دو جریان با تمام قوا به میدان آمده اند و قرار است تایید صلاحیت شدگان انتخابات در تبلیغات و مناظرات تقسیم کار کنند یا اختلافات درون جریانی گسترده عامل این حجم از نامزدی افراد برای انتخابات شده است.

 

به هر ترتیب با توجه به مصوبه شورای نگهبان از بین 592 نامزد انتخابات 1400 چهل نفر حائز شرایط برای بررسی صلاحیت در شورای نگهبان شناخته شدند و در نهایت شورای نگهبان در مهلت پنج روزه دوم نتایج نهایی اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400 را مشخص کرد که بر اساس آن 7 کاندیدای انتخابات 1400 تایید صلاحیت شدند و سایر افراد احراز صلاحیت نشدند.

 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

 


 

اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400

بر اساس این گزارش، لیست نهایی نامردهای انتخابات 1400 به این ترتیب است: ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، علیرضا زاکانی ، سعید جلیلی، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی تایید صلاحیت شدند.

 

عکس کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400

ردیف تصویر نام و نام خانوادگی سمت
1 ابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات 1400 «آیت‌الله سیّد ابراهیم رئیسی»

رئیس قوه قضائیه

2 لیست ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ «سیدامیرحسین قاضی‌زاده»

نائب رئیس مجلس

3 لیست ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ «محسن مهرعلیزاده»

معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات

4 محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1400 «محسن رضایی»

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

5 لیست ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ «عبدالناصرهمتی»

رئیس کل بانک مرکزی

6 علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 «علیرضا زاکانی»

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس

7 سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 «سعید جلیلی»

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی

 

 

اسامی کاندیدای د صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری 1400

  • علی لاریجانی
  • محمود احمدی نژاد
  • علی مطهری
  • اسحاق جهانگیری
  • مسعود پزشکیان
  • محمد شریعتمداری
  • شمس الدین حسینی
  • سعید محمد
  • عباس آخوندی
  • محسن هاشمی
  • عزت الله ضرغامی
  • مصطفی تاجزاده
  • محمود زمانی قمی
  • رستم قاسمی
  • فریدون عباسی
  • حسن سبحانی
  • محمود صادقی
  • رامین مهمانپرست
  • ابوالحسن فیروزآبادی
  • مصطفی کواکبیان
  • عباس نبوی
  • مسعود زیبافان
  • محمد خوشچهره
  • رسول منتجب نیا
  • زهرا شجاعی
  • محمد جواد حق شناس

 


 

دلیل رد صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات 1400

رد صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری 1400 با توجه به اینکه در انتخابات سال 1396 نیز تایید صلاحیت نشده بود، قابل پیش بینی بود. احمدی نژاد که در دولت دوم خود از مشی سیاسی قبلیش تحت تاثیر مشایی و اطرافیانش فاصله گرفته کم کم از برخی حدود سیاسی و قانونی عدول کرد تا جایی که علاوه بر ماجرای سرپیچی از حکم حکومتی ابقای وزیر اطلاعات و خانه نشینی ده روزه، از ابلاغ و اجرای بسیاری از قوانین مجلس نیز سرباز می زد. همین عوامل دلیل رد صلاحیت او شدند.

 

رد صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات 1400

 

واکنش احمدی نژاد به رد صلاحیت شدنش

واکنش احمدی نژاد به خبر رد صلاحیتش همانند آن چیزی است که در روز ثبت نام اعلام کرده بود. او در زمان ثبت نام انتخابات 1400 اعلام کرد اگر رد صلاحیت شود در انتخابات شرکت نخواهد کرد و آن را قبول ندارد و از کسی هم حمایت نخواهد کرد.

 

 


 

اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

تقویم انتخابات ریاست جمهوری 1400

* رسیدگی به صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان به‌مدت 5 روز از تاریخ 26 اردیبهشت تا 30 اردیبهشت

* تمدید مهلت رسیدگی به صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان به‌مدت 5 روز از 31 اردیبهشت الی 4 خرداد

* اعلام نتایج نهایی بررسی‌ها 5 و 6 خردادماه توسط وزارت کشور

* تبلیغات انتخاباتی از 7 الی 26 خرداد به‌مدت 20 روز

* ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی در تاریخ 27 خرداد

* أخذ رأی و برگزاری انتخابات در تاریخ 28 خردادماه.

 


 

اسامی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

بیوگرافی و سوابق سید ابراهیم رئیسی کاندید انتخابات ۱۴۰۰

حجت الاسلام دکتر سید ابراهیم رئیسی در تاریخ ۲۳ آذر سال ۱۳۳۹ هجری شمسی، در شهر مشهد متولد شد. ایشان تحصیلات حوزوی را در زادگاه خویش آغاز نمود و سپس در سال ۱۳۵۴ راهی قم شدند. ابراهیم رئیسی در خانواده‌ای کاملا مذهبی چشم به جهان گشود و پدر و پدر بزرگ او روحانی بودند. حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در سال ۱۳۵۹ و در حالی که تنها ۲۰ سال سن داشت وارد دستگاه مدیریت قضایی کشور شد.

ایشان فعالیت‌های قضایی خود را با عنوان دادیار شهرستان کرج آغاز نمود. آیت الله رئیسی تنها چند ماه بعد به عنوان دادستان کرج منصوب شدند و در سال ۱۳۶۱ به صورت هم‌زمان دادستانی شهر همدان را نیز بر عهده گرفتند. البته بعد از مدت کوتاهی، به صورت کامل به همدان منتقل شده و به عنوان دادستان این استان منصوب شدند.

رییسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

در سال ۱۳۶۴ و بعد از سه سال مسئولیت به عنوان دادستان استان همدان، به تهران نقل مکان کرده و به عنوان جانشین دادستان انقلاب منصوب شدند. سید ابراهیم رئیسی در سال ۱۳۶۸ به عنوان دادستان استان تهران مشغول به فعالیت شده و به مدت ۵ سال (یعنی تا سال ۱۳۷۳) در این سمت باقی ماند. ایشان در سال ۱۳۷۳ به عنوان ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شدند و به مدت ۱۰ سال در همین جایگاه، مشغول خدمت رسانی بودند.

بعد از ۱۰ سال حضور به عنوان ریاست سازمان بازرسی، حجت الاسلام رئیسی در سال ۱۳۸۳ به عنوان معاون اول قوه قضاییه منصوب شدند و به مدت ۱۰ سال نیز در این سمت باقی ماندند. در سال ۱۳۹۱ و همزمان با حضور در قوه قضاییه و بر اساس حکم رهبر انقلاب، به عنوان دادستان کل دادگاه روحانیت آغاز به فعالیت نمودند.

سید ابراهیم رئیسی در سال ۱۳۹۴ و باز هم با حکم رهبر انقلاب اسلامی ایران، به عنوان تولیت آستان قدس رضوی منصوب شدند. ایشان از سال ۱۳۹۷ نیز به عنوان ریاست قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، مشغول به فعالیت است.

ابراهیم رئیسی داماد آیت الله احمد علم الهدی (امام جمعه شهر مشهد) است. همسر وی جمیله علم الهدی نام دارد که در سال ۱۳۸۰ مدرک دکترای خود را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت نمود. ایشان در حال حاضر، دو دختر و دو نوه دارد.

 

فیلم/ثبت نام ابراهیم رئیسی در انخابات ریاست جمهوری 1400

 

 

 

زندگینامه و سوابق سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰

سعید جلیلی متولد ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد است و در حال حاضر، ۵۵ سال سن دارد. او تا پایان مقطع متوسطه، در زادگاه خویش و در جوار امام هشتم (ع) تحصیل کرد. جلیلی برای تحصیلات دانشگاهی راهی تهران شد تا دریافت مدرک دکترا، در رشته معارف و علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق (ع) ادامه داد. او اکنون در همین دانشگاه، به تدریس “دیپلماسی پیامبر” مشغول است.سعید جلیلی در دوران جنگ تحمیلی به جبهه رزمندگان پیوست و در عملیات کربلای ۵ پای راست خود را در راستای دفاع از میهن، از دست داد. او در سال ۱۳۷۱ ازدواج کرده و هم‌اینک، دارای یک فرزند به نام سجاد است.

سعید جلیلی در سال ۱۳۶۸ و با تصدی ” ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه” به طور رسمی وارد فضای سیاسی کشور شد. او به مدت ۷ سال در این پست باقی ماند و پس از آن، به عنوان “معاون اول آمریکا در وزارت امور خارجه” مشغول به فعالیت شد.

جلیلی از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴ و به مدت پنج سال، به عنوان “مدیر بررسی‌های جاری دفتر رهبری” مشغول به کار بود. ” معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران” پست بعدی این چهره انقلابی بود که در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد به وی سپرده شد.

 

جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

 

در سال ۱۳۸۶ سعید جلیلی به عنوان “دبیر شورای عالی امنیت ملی” منصوب شده و تا ۱۳۹۲ در همین سمت باقی ماند. در آن زمان، جلیلی به عنوان “رئیس گروه مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای غربی” هم فعالیت می‌کرد. در زمان مسئولیت آقای جلیلی، قطعنامه‌های متعددی از سوی شورای امنیت و بر علیه کشورمان، تصویب شدند.این چهره مطرح سیاسی، در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد شد و با کسب ۴ میلیون رای، پس از حسن روحانی و محمد باقر قالیباف، در رده سوم قرار گرفت.سعید جلیل هم‌اکنون به عنوان ” نمایندهٔ رهبری در شورای عالی امنیت ملی” و ” عضو شورای راهبردی روابط خارجی” مشغول به فعالیت است.

 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

 

زندگینامه و سوابق محسن رضایی کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰

محسن رضایی میرقائد در سال ۱۳۳۳ و در شهر نخستین‌ها (مسجد سلیمان) متولد شد. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در همین شهر سپری کرد و پس از آن، راهی شهر اهواز شد تا در هنرستان صنعتی شرکت نفت مشغول به تحصیل شود. دقیقا در همین زمان (اوایل دهه ۵۰ شمسی) بود که به دلیل مبارزات سیاسی، توسط نیروهای ساواک دستگیر شد.

محسن رضایی از همان دوران دانشجویی نیز سر پر شوری داشت و بعد از مهاجرت به تهران در سال ۱۳۵۳ هم‌چنان به فعالیت‌های سیاسی خود بر علیه رژیم پهلوی ادامه داد. البته او بعدها تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی رشته اقتصاد و در دانشگاه تهران به پایان رساند. رضایی در سال ۱۳۵۳ ازدواج کرد و اکنون صاحب ۵ فرزند است.

 

عکس محسن رضایی کاندیدای انتخابات 1400

 

آقای محسن رضایی یکی از افرادی بود که در زمان ورود امام خمینی (ره) به تهران در ۱۲ بهمن سال ۵۷، مسئولیت حفاظت از جان ایشان را برعهده داشت. وی هم‌چنین بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در تاسیس سپاه پاسداران، نقشی اساسی و تعیین کننده ایفا نمود.

آقای محسن رضایییی هم‌اکنون علاوه بر تصدی دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دانشگاه امام حسین (ع) نیز مشغول به تدریس است. این چهره مطرح در نظام سیاسی کشور، مدرک دکترای اقتصاد خود را در سال ۱۳۷۹ و از دانشگاه تهران، دریافت نمود.

 

فیلم/ ثبت نام محسن رضایی نامزد انتخابات 1400

 

 

 

 

لیست ثبت نام کنندگان انتخابات

 

زندگینامه و سوابق علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

علیرضا زاکانی در سال ۱۳۴۴ در تهران متولد شد.زاکانی هم‌اکنون رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از ۱ مرداد ۱۳۹۹ است. او نماینده پیشین مردم تهران در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم  و همچنین نماینده مردم شهر قم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است و ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام، نتایج و پیامدهای آن را برعهده داشته‌است.

 

ضرغامی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

 

علیرضا زاکانی از نوجوانی در دفاع مقدس حضور یافت و جانباز پنجاه درصد است. وی سابقه شصت و دو ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌ها را داراست. وی با پایان جنگ‌ تحمیلی، در سال ۱۳۶۸ ازدواج کرد، وصلتی که حاصل آن سه فرزند می‌باشد.

زاکانی سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ و عضویت در هیئت منصفه مطبوعات را نیز در کارنامه دارد. تحصیلات دانشگاهی وی، در دانشگاه تهران و در رشته تحصیلی پزشکی هسته‌ای بوده‌است.  

 

زندگینامه و سوابق عبدالناصرهمتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

عبدالناصر همتی در سال ۱۳۳۶ در کبودرآهنگ، استان همدان متولد شد.او دکترای اقتصاد دارد و استاد دانشگاه تهران است؛ همتی همچنین کارشناس رسمی دادگستری در امور سرمایه‌گذاری، پولی و اعتباری است. او به مدت ۵ سال در زمان حسن روحانی عضو کمیته اقتصادی شورای عالی امنیت ملی بود. او از سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۵ به مدت ۱۲ سال رئیس پیشین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بود. عبدالناصر همتی پس از ۷ سال مدیرعاملی بانک سینا، در ۸ مهر ۱۳۹۲، با پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی (علی طیب‌نیا) و تأیید مجمع عمومی بانک ملی به عنوان مدیرعامل بانک ملی ایران انتخاب شد و جایگزین فرشاد حیدری در بانک ملی ایران شد. او در ادامه برای بار دوم با حکم طیب‌نیا، به ریاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

 

همتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

وی درجه دکترای اقتصاد خود را در سال ۱۳۷۲ از دانشگاه تهران اخذ و رساله خود را با حضور در دانشگاه لندن تکمیل کرد و به اتمام رساند. دکتر عبدالناصر همتی از سال ۱۳۸۰ تاکنون به مدت شش دوره لاینقطع ریاست شورای عالی شرکت بیمه اتکایی آسیایی (کمیسیون اقتصادی - سیاسی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد - اسکاپ) مستقر در بانکوک پایتخت تایلند را بر عهده دارد که با رای مستقیم روسای بیمه ۱۰ کشور مهم آسیایی به این سمت انتخاب شده‌ است. هیات دولت جمهوری اسلامی ایران در جلسه روز چهارشنبه سوم مرداد ۱۳۹۷ خود به عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی رای اعتماد داد.

 

 

زندگینامه و سوابق سیدامیرحسین قاضی‌زاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی زادهٔ ۱۳۵۰ در فریمان، پزشک و سیاستمدار ایرانی است. وی هم اکنون نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مشهد در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی می‌باشد. او پسر عموی سید حسن قاضی‌زاده هاشمی؛ وزیر بهداشت دولت یازدهم و دوازدهم است.وی پیشتر در دورهٔ هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان نماینده حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعالیت می‌کرد و در دوره نهم و دهم به عنوان دبیر عضو هیئت رئیسه مجلس بود.

قاضی زاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

قاضی‌زاده دانش‌آموخته دکتری پزشکی و جراح و متخصص گوش، حلق و بینی است و پیش از نمایندگی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را برعهده داشت. وی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری و در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی آن بود. برادر کوچکتر او سید احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده حوزه انتخابیه فریمان و سرخس از استان خراسان رضوی در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی است که در دوره دهم نیز نماینده همین حوزه بود.

 

زندگینامه و سوابق محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

محسن مهرعلیزاده، سال 1335 در شهر مراغه،در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد.او متاهل و دارای سه فرزند است. مهرعلیزاده در حال حاضر رئیس فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و عضو هیئت مدیره ی سازمان منطقه آزاد کیش است. در دور اول ریاست جمهوری سید محمد خاتمی،وی سمت استانداری خراسان را بر عهده داشت.در دومین دوره ی ریاست جمهوری خاتمی،وی ریاست سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت. مهرعلیزاده،لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز را دارد.
 
مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
 
 
مقطع کارشناسی ارشد را در همین رشته و همان دانشگاه به اتمام رسانده است.دکترای اقتصاد مهندسی ش را از دانشگاه تیلبرگ گرفته است.  او در انتخابات دور نهم ریاست جمهوری با حمایت نمایندگان مجلس استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و خراسان و پیشنهاد سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهور وقت،به عنوان نامزد اصلاح طلب وارد عرصه انتخابات شد. صلاحیت او و مصطفی معین ابتدا توسط شورای نگهبان رد شد.اما بعد از نامه ی رهبر انقلاب اسلامی،صلاحیت وی تایید شد.

 

 



اسامی کاندیداهای اولیه انتخابات 1400

از بین تمام ثبت نام کنندگان انتخابات ریاست جمهوری 1400 این افراد شرایط اولیه بررسی صلاحیت در شورای نگهبان را داشتند: ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی، محمود احمدی نژاد، اسحاق جهانگیری، علی مطهری، محسن رضایی، سعید محمد، محسن هاشمی، مسعود پزشکیان، عزت الله ضرغامی، علیرضا زاکانی، سعید جلیلی، عبدالناصر همتی، محمد شریعتمداری، حسین دهقان، مصطفی تاجزاده، محمود زمانی قمی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، رستم قاسمی، محمد عباسی، حسن سبحانی، محمدشریف ملک زاده، محمدحسن قدیری ابیانه، محمدرضا صباغیان، محمود صادقی، رامین مهمان پرست، محسن مهرعلیزاده، علیرضا افشار، فریدون عباسی، شاهین محمدصادقی، ابوالحسن فیروزآبادی، شمس الدین حسینی، عباس آخوندی، مصطفی کواکبیان، سید عباس نبوی، مسعود زریبافان، محمد خوش چهره و محسن رهامی، رسول منتخب نیا، زهرا شجاعی، محمد حسن نامی، وهاب عزیزی و محمد جواد حق شناس.


در ادامه جدول اسامی کاندیداهای اولیه انتخابات ریاست جمهوری 1400 و سوابق آنها را می بینید:

نام سمت فعلی سن تحصیلات شعار احتمالی یا نام پیشنهادی دولت گرایش سیاسی نحوه ورود به انتخابات سوابق مهم
عباس آخوندی استاد دانشگاه ۶۴ سال دکترای اقتصاد سیاسی یک ملت، یک دولت اعتدالگرا پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران وزیر راه و شهرسازی (۱۳۹۲-۱۳۹۷)، قائم‌مقام سازمان صداوسیما (۱۳۷۶-۱۳۷۷)، وزیر مسکن و شهرسازی (۱۳۷۲-۱۳۷۶)، رئیس بنیاد مسکن (۱۳۶۶-۱۳۷۲)، معاون سیاسی و اجتماعی وزیر کشور (۱۳۶۱-۱۳۶۴)
محمود احمدی‌نژاد عضو حقیقی مجمع نشخیص مصلحت نظام ۶۵ سال دکترای مهندسی عمران دولت بهار سابقا اصولگرا مستقل رئیس دولت‌های نهم و دهم (۱۳۸۴-۱۳۹۲)، شهردار تهران (۱۳۸۲-۱۳۸۴)، استاندار اردبیل (۱۳۷۲-۱۳۷۶)
علی اردشیر لاریجانی عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام ۶۴ سال دکترای فلسفه حکمرانی مطلوب در گرو شعار کمتر و قدرت اجرایی قوی اعتدالگرا مستقل رئیس مجالس هشتم تا دهم (۱۳۸۷-۱۳۹۹)، دبیر شورای عالی امنیت ملی (۱۳۸۳-۱۳۸۶)، رئیس سازمان صداوسیما (۱۳۷۲-۱۳۸۳)، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۷۱-۱۳۷۲)
مسعود پزشکیان نماینده مجلس یازدهم ۶۶ سال دکترای پزشکی (تخصص قلب) صداقت، عدالت، انصاف اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران نماینده ادوار هشتم تا دهم مجلس (۱۳۸۷-۱۳۹۹) و نایب‌رئیس اول مجلس دهم (۱۳۹۵-۱۳۹۹)، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۳۸۰-۱۳۸۴)
سید مصطفی تاجزاده فعال سیاسی ۶۳ سال کارشناس ارشد علوم سیاسی زنده نگاه داشتن رویای آزادی و عدالت اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران مشاور رئیس‌جمهور (۱۳۸۳-۱۳۸۴)، سرپرست وزارت کشور (۱۳۷۷)، معاون سیاسی وزیر کشور (۱۳۷۶-۱۳۷۷)، معاون امور بین‌الملل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۶۳-۱۳۶۷)
سعید جلیلی عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام ۵۶ سال دکترای علوم سیاسی دولت طیبه اصولگرا پیشنهاد شورای وحدت اصولگرایان عضو شورای راهبردی روابط خارجی (۱۳۹۳ تاکنون)، دبیر شورای عالی امنیت ملی (۱۳۸۶-۱۳۹۲)، معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه (۱۳۸۴-۱۳۸۶)
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور ۶۴ سال دکترای مدیریت صنعتی گشایش در زندگی مردم، توسعه ایران و آغاز مرحله نوینی از اصلاحات افق‌گشا اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران معاون اول رئیس‌جمهور (۱۳۹۲ تاکنون)، وزیر صنایع و معادن (۱۳۷۹-۱۳۸۴)، وزیر معادن و فلزات (۱۳۷۶-۱۳۷۹)، استاندار اصفهان (۱۳۷۱-۱۳۷۶)، نماینده ادوار دوم و سوم مجلس (۱۳۶۳-۱۳۷۱)
سید شمس‌الدین حسینی نماینده مجلس یازدهم ۵۴ سال دکترای اقتصاد مردمی کردن صنعت نفت اصولگرا مستقل وزیر امور اقتصادی و دارایی (۱۳۸۷-۱۳۹۲)،
صادق خلیلیان استاد دانشگاه ۶۲ سال دکترای اقتصاد کشاورزی دولت نگاه نو و تحول اساسی اصولگرا مستقل وزیر جهاد کشاورزی (۱۳۸۸-۱۳۹۲)
حسین دهقان مشاور صنایع دفاعی فرمانده کل قوا ۶۴ سال دکترای مدیریت دولت سازنده اعتدالگرا مستقل وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح (۱۳۹۲-۱۳۹۶)، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران (۱۳۸۳-۱۳۸۸)، فرمانده نیروی هوایی سپاه (۱۳۶۹-۱۳۷۰)
محسن رضایی میرقائد دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ۶۶ سال دکترای اقتصاد تحول ساختاری در اداره کشور اصولگرا مستقل فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (۱۳۶۰-۱۳۷۶)
سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه ۶۱ سال دکترای فقه و مبانی حقوق (دانشگاهی)، سطح چهار فقه و اصول (حوزوی) دولت مردمی برای ایران قوی اصولگرا مستقل نماینده ادوار چهارم و پنجم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۸۵ تاکنون)، تولیت آستان قدس رضوی (۱۳۹۴-۱۳۹۸)، دادستان کل کشور (۱۳۹۳-۱۳۹۵)، معاون اول رئیس قوه قضائیه (۱۳۸۳-۱۳۹۳)، رئیس سازمان بازرسی کل کشور (۱۳۷۳-۱۳۸۳)
علیرضا زاکانی نماینده تهران و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس یازدهم ۵۶ سال دکترای پزشکی هسته‌ای ایرانی پیشرفته با زمین زدن شبکه فساد و نفوذ اصولگرا مستقل نماینده ادوار هفتم تا نهم مجلس (۱۳۸۳-۱۳۹۵)
حسن سبحانی استاد دانشگاه ۶۸ سال دکترای اقتصاد اقتصاد بدون ربا اعتدالگرا مستقل نماینده ادوار پنجم تا هفتم مجلس (۱۳۷۵-۱۳۸۷)
محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۶۱ سال کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دولت گفت‌وگوی اجتماعی فراگیر، اصلاح‌گر و کارآفرین با توان حل منازعات اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران وزیر صنعت، معدن و تجارت (۱۳۹۶-۱۳۹۷)، معاون اجرایی رئیس‌جمهور (۱۳۹۲-۱۳۹۶)، وزیر بازرگانی (۱۳۷۶-۱۳۸۴)
سید عزت‌الله ضرغامی عضو شوراهای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی ۶۱ سال کارشناس ارشد مدیریت صنعتی زدن زیر میز/ من روحانی نیستم اصولگرا مستقل رئیس سازمان صداوسیما (۱۳۸۳-۱۳۹۳)
فریدون عباسی دوانی رئیس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ۶۲ سال دکترای فیزیک هسته‌ای بازگشت به مردم با صداقت/دولت نخبگانی اصولگرا مستقل رئیس سازمان انرژی اتمی (۱۳۸۹-۱۳۹۲)
محمد عباسی عضو هیات امنای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ۶۲ سال دکترای مدیریت آموزش عالی تلاش برای معیشت مردم و اشتغال جوانان اصولگرا مستقل وزیر ورزش و جوانان (۱۳۹۰-۱۳۹۲)، وزیر تعاون (۱۳۸۵-۱۳۹۰)، نماینده مجلس هفتم
رستم قاسمی مشاور اقتصادی ۵۷ سال مهندس عمران حل فوری مشکلات معیشتی مردم اصولگرا پیشنهاد شورای وحدت اصولگرایان وزیر نفت (۱۳۹۰-۱۳۹۲)، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (۱۳۸۶-۱۳۹۰)
سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی نایب‌رئیس اول مجلس یازدهم ۵۰ سال دکترای پزشکی (تخصص گوش و حلق و بینی) دولت سلام اصولگرا پیشنهاد شورای وحدت اصولگرایان نماینده ادوار هشتم تا دهم مجلس (۱۳۸۷-۱۳۹۹)
مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری ۵۹ سال دکترای علوم سیاسی جمهوریت سوم اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران و حزب مردمسالاری نماینده ادوار هشتم و دهم مجلس (۱۳۸۷-۱۳۹۹)
سعید محمد مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران ۵۳ سال دکترای مهندسی عمران تحول بزرگ در جامعه اصولگرا مستقل فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (۱۳۹۷-۱۳۹۹)
علی مطهری عضو هیات مدیره انتشارات صدرا ۶۳ سال دکترای فلسفه آزادی اظهار نظر تا بی‌نهایت اعتدالگرا مستقل نماینده ادوار هشتم تا دهم مجلس (۱۳۸۷-۱۳۹۹)، نایب‌رئیس دوم مجلس دهم (۱۳۹۵-۱۳۹۸)
محسن مهرعلیزاده عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش و و رئیس هیات مدیره شرکت مهندسی توسعه آب آسیا ۶۵ سال دکترای اقتصاد دولت تحول و عدالت اصلاح‌طلب مستقل استاندار اصفهان (۱۳۹۶-۱۳۹۷)، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی (۱۳۸۰-۱۳۸۴)، استاندار خراسان (۱۳۷۶-۱۳۸۰)
محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران ۶۰ سال کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دولت رفاه و عدالت اصلاح‌طلب پیشنهاد جبهه اصلاحات ایران مشاور شهردار تهران و عضو هیات مدیره مترو (۱۳۸۹-۱۳۹۶)، مدیرعامل شرکت متروی تهران (۱۳۷۶-۱۳۸۹)، رئیس دفتر رئیس‌جمهور (۱۳۷۵-۱۳۷۶)، مشاور رئیس‌جمهور و رئیس دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست‌جمهوری (۱۳۶۸-۱۳۷۶)
عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی ۶۳ سال دکترای اقتصاد اصلاحات عمیق و گسترده اقتصادی اعتدالگرا مستقل رئیس بیمه مرکزی (۱۳۹۵-۱۳۹۷ و ۱۳۷۳-۱۳۸۵)، مدیرعامل بانک ملی ایران (۱۳۹۲-۱۳۹۵)، مدیرعامل بانک سینا (۱۳۸۵-۱۳۹۲)، معاون سیاسی صداوسیما (۱۳۶۸-۱۳۷۳)

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
0
3
احسنت اضافیا حذف شدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
2
رییس جمهور 1400 انتخاب شد
رییسی
سعیده
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
3
با این افرادی که تایید شدند، دیگه مطمئنیم که این انتصابات است! نه انتخابات...!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
1
موندیم بخدا رسانه ها برای خودشون سطح تعیین میکنن
مقام معظم رهبری بارها و حتی در حکم ابلاغ آقای رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه ایشون رو حجت الاسلام والمسلمین خطاب کرده چطوری رسانه ارتقا میدن و همین الان هم ایشون رو آیت الله خطاب میکنن
بینام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
0
احمدی نژاد یعنی مشایی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
1
واقعا باید رید به این انتخابات
جمشید
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
2
اگه خبر قطعی باشه که عالیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
1
پاک خودتونو مسخره کردید یعنی نود درصد کاندیداها همه از اصولگراها هستن بعد برای محض خنده لاریحانی هم رد صلاحیت شد خیلی بابا شما شوتین اگه این اون لیست نهایی باشه زیر سی درصد تو انتخابات شرکت میکنند دیگه اصلا انتخابات برای چی میخواد انجام بشه رئیسی رو بکنید رئیس جمهور تمام
پوریا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
2
افراد درستی انتخاب شدن، اما خدا با فتنه ی آینده به دادمون برسه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
وای، همه چی آرومه ، ما چقدر خوشحالیم....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
انتخابات دیگه لازم نیست بین همین جند نفر قرعه کشی کنید رییسی رییس جمهور بشه بقیه هم وزیرانش بشن اگرنفر کم آوردیم رستم قاسمی بسه
اسدی-یک بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
هر کی فکر کنه که انتخابات مهندسی شده مدیونه !!!این اسامی بعد از 5روز بررسیهای مو به مو 560 نفر که بصورت 24ساعته انجام شده انتخاب کرده اند وخدا شاهده که این 7نفر فقط وفقط حایز صلاحیت بوده اند !!! در ضمن 560 برگه امتحانی را ظرف 4 روز نمیشود تصحیح کرد پس ببینید که شورای نگهبان که برایه هر نفر از 6سازمان استعلام گرفته واز محل کار وزندگی و......آنها اطلاعات کسب کرده چه زحمت ومرارتی را متحمل شده اند که تا 4سال دیگر که نوبت بررسی کاندیداها می باشد باید استراحت مطلق نمایند !!! اجرکم عندا....
امید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
اگه واقعی باشه عالیه. از دست اراذل واوباش سیاسی خسته شدیم. عزیزی که میفرمایید اکثرا اصولگراهستن.... بااین گندی که اصلاح طلبا به مملکت زدن انتظار بیش از این میره؟
اون عزیزدیگه هم اگه کسی رو میشناسه که سرش به تنش بیارزه معرفی کنه تا نشه انتصابات
پاسخ ها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
اصلاح طلب، اصولگرا دیگه تموم ماجرا
حسین
Turkey
۰۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
1
واقعا متاسف شدم. چرا باید شخصی مثل سعید محمد رد صلاحیت بشه؟
مم
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
0
امید پیروزی فقط حجت‌الاسلام رئیس و بس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
دولت جوان* مومن انقلابی(تحولخواه) در عرصه کار و اقتصاد در گاو دوم انقلاب:
وزارت امورخارجه =دکتر کمال خرازی
وزارت صنعت معدن تجارت=سردار حسن پلارک
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح=سردار احمد وحیدی
وزیر اقتصاد =دکتر حجت الله عبدالملکی*
رئیس کل بانک مرکزی=دکتر محمدرضا پورابراهیمی*
وزیر علوم،تحقیقات و فناوری=  پرفسور محمدمهدی زاهدی
وزیر نفت= سردار سعید محمد*
معاون اول دولت و دبیر شورای عالی امنیت ملی=دکتر سعید جلیلی*
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سخنگوی هیات دولت= دکتر وحید یامین پور*
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری=مهرداد بذرپاش*
وزیر راه، مسکن و شهرسازی=علی نیکزاد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی=دکتر سید میعاد صالحی*
بافقی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خدایش احسن .خیلی خوبه .بهتر از این نیشد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
قشنگ مشخص است خودشون به سلیقه خودشون چیدمان کردند
Amirhushang chagini
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
فقط یک سوال میشه بفرمایید کیا باید باهم رقابت کنن وتنور انتخابات رو گرم نگه دارند بااین اسامی بایک شمع هم همه دورهم گرم میشن..خودمون عشقه...که خودشون ... مافکرکردن اما اشتباه فکرکردن....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
1
لعنت بر حسن عریدون
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
بابا عزیزان ایت الله و حجت الاسلام مدرک علمی نیست که امروز بگن ایت الله فردا بگن حجت الاسلام به شما بربخوره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
1
ان شاالله که لاریجانی و جهانگیری واقعا رد صلاحیت شده باشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
به نظر من که
مردم کمتر در انتخابات شرکت کنند بهتره تا آدمای نالایق انتخاب بشن مثل دوره ی روحانی. همین آدمای بیخود باعث میشن مردم از هه چی دلسرد بشن... آدم درستی اگه بیاد، کم کم باعث میشه دوباره نظرها برگرده و انتخابات بعدی پرشورتر هم بشه......اما اگه آدم عوضی روی کار بیاد دور بعدی همین تعداد کم هم دلسرد میشن و نمیان.....به فکر فرداها هم باشیم خوبه
زینب
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خوب الحمدالله وخداروشکر.
إن‌شاءالله همه این‌ها مقدمه‌ای باشه برای ظهور امام زمان(ع)
عبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
1
کاش به جای ادامه دادن این سیرک، رییسی رو رییس جمهور کنن و هزینه های انصابات رو صرف کووید و سر و سامان دادن به برق کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
پیچ خطرناک نظام جمهوری اسلامی با خستگی بدون ترمز در حال انحراف و خطر سقوط به دره رد میشود. برای رییسی خیلی زود بود در راس قوا بودن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
1
0
انشالله که لیست درسته و رییس جمهور رئیسیه...
خسته شدیم از بس اصلاح طلبها اومدن و مملکت رو به گند کشیدن...
اونهایی هم که ناراحت هستن به سمت چپ...
انگار بعضی از مردم تو آخور اصلاح طلبها آب میخورن...
زهراسادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
سلام خداقوت

بسیار بسیارعالی

تااینجا20
ناشناس
Romania
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خیلی باحالید بابا انتخابات يه باره رییسی رو تنها بذاريد بگيد رای بديد بهش شدیم کره شمالی تمام
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
از همون اول اقای رئیسی را با حکم حکومتی رئیس جمهور میکردید بهتر بود خرج و مخارج هم کمتر میشد
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
احمدی نژاد هم بهتر از روحانی نبود و شاید بدتر هم بود

بنظرم وقتشه که ملت و دولت از یکرنگ بشه و کسی انتخاب بشه که درد مردم بفهمه نه اینکه روز جمعه تازه بفهمه تو مملکت چه اتفاقی افتاده و حاصلش بشه گرونی ها و عدم مدیریت صحیح
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خداکنه کسی سرپرستی مردمودستش بگیره که دلش واسه مردم بسوزه ازخود ملت باشه ترس ازخدا داشته باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
من از تمام افراد با هر گرایش سیاسی تقاضا دارم اینقدر با تعصبات بیجا به این گرایش های سیاسی در کشور مملکت را خراب نکنید و انصاف داشته باشید که واقعا این افرادی که رد صلاحیت شدند مستحق ریاست جمهوری بودند.
لااقل یک بار درست رای دهیم تا انشااله وضع مملکت درست شود. الکی خودمان را دستاویز این گروه بازی های افراد نکنیم.
شخصی که مومن و متعهد است با قرار دادن افراد مناسب در جاهای مختلف به داد کشور می رسد . لطفا واقع بین باشید.
امید
United States of America
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
واقعا متاسفم
زنده باد احمدی نژاد .
قوه قضاییه به ریاست ریسیس ، شده نوچه و شرخر سیستم بانکی ایران ، ازین به بعد مافیای بانکداری ربوی با کمک سیستم قضایی ، تمام ایران را خواهد باید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
این انتصابات رو زودتر تموم کنید، رای بی رای.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خدارا شکر لاریجانی و جهانگیری و احمدی نژاد خائن رد صلاحیت شدند
زنده باد رئیسی
سیدرضا حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خدا رحمت کند پدر مادر اعضای شورای نگهبان را که با رد صلاحیت افراد ی مانند لاریجانی . احمدی نژاد . اخوندی ودیگر امریکاییها دل مردم را شاد کردند
جعفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
حالا آقا ی احمدی نژاد شما رای ندی مثلا"چه اتفاق می افته
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
این چه انتخابابتی شد
عجب
خب خودتان بیاین و رییس جمهور را مشخص کنید دیگر چرا مردم را پای صندوق ها میکشید
باید رید تو این انتخابات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
ما احمدی نژاد رو می خواهیم ٪
...
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
دیگه یه باره برید رییسی رو رییس جمهورش کنید و وقت خودتون و مردم رو هم نگیرید....من که تو همچین انتخاباتی شرکت نمیکنم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
کاشکی احمدی‌نژاد بود‌...امید‌مردم‌..و‌حرف‌مردم‌از‌‌.احمد نژاد بود‌....
کاملن‌‌مشخصه..رئیس جمهور رئیسی هست. و‌تمام‌.من‌رای‌نمیدهم‌
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خبر خوبی بود. ان شاالله دیگه هیچ وقت این هشت سال نحس گذشته تکرار نشه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
معلومه کسانی که صلاحیت هادستشون هست وهمچنین شماکه این نظرمضحک رودرباره احمدی نژادداری دلت برای مردم واقتصادمملکت نمیسوزه.همه میدونیم احمدی نژادبهترین گزینه برای رفع این بحران بود.این که چون بافلانی دوسته چون حرف فلانی روگوش نکرده این بازی کردن باسرنوشت مردم ومملکت هست.
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
شورای نگهبان باورم نمیشد این طوری رنده کنی
واقعا دمت گرم
عالی عالی عالی
با این انتخاب انشاا... ظهور نزدیکه
ایت ایتی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
ایران دیگه ایران نمیشه حیف اون همه چون که دادیم برای ایت الله الکی وبی سواد این مماکت از بطسوادی به این روز افتاده از مدارک قلابی این مسخره بازیها رو چمع کنین بدین دست یک ادم باسواد چمطع کنین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
اگر میخواهیو خدا ازتان راضی باشد انتخابات خرداد را کنل کنید و کل هزینه ان ذا برای جوانان کار جستجو کنید
از ریسجمهور اقای حجت تلسلام رییسی تقاصا داریم اقدام فرمایند.
صفر داستانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
خدا آخر وعاقبت این مملکت رو به خیر کنه والله
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
واقعا بدتر از این نمیشه
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
واقعا بدتر از این نمیشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
اگه احمدی‌نژاد آمده بود با رای بالای انتخابات را پیروز می شد حرف محرومین کو. گوش شنوا فقط احمدی نژاد
رضاصمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۸
0
0
ریاست جمهور ایران دکترمحموداحمدی نژاد است
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار